CROSS-CULTURAL MANAGEMENT JOURNAL

Descriere

Apare în limba engleză și furnizează prin conținut un mecanism de diseminare și promovare a celor mai noi cercetări din managementul intercaultural.

Editarea jurnalului ”Management Intercultural” începând din 2010 (de la numărul 22) este asumată de Departamentul Editorial al FRIA. De la acest moment se schimbă politica editorială a jurnalului. Una din direcțiile principale de acțiune ale Departamentului are în vedere diseminarea materialelor publicate pe plan internațional, astfel încât, începând cu anul 2012 (de la numărul 25) devine obligatorie pentru autori redactarea articolelor în limba engleză.

Implicit, denumirea jurnalului este tradusă în limba engleză și se impune înregistrarea titlului ”Cross-Cultural Management Journal” sub un nou cod ISSN atribuit de către Biblioteca Națională a României. În 2012 cele două publicații au o evoluție comună, Jurnalul ”Management Intercultural” diseminând către vorbitorii de limba română, iar ”Cross-Cultural Management Journal” către cei cunoscători ai limbii engleze, problematica specificitatii culturale, a abordarii interculturale în afaceri și management.

În anul următor, începând cu numărul 27, ”MI” și ”CMJ” devin două jurnale absolut distincte, cu o politică editorială și obiective diferite.

en_USEnglish